יד של שף
בכל מנה

אירועים עסקיים בהתאמה אישית

אירועים עסקיים

לחצו כאן לקרוא עוד אודות האחריות להתלהבות האורחים

יד של שף בכל מנה
אירועים עסקיים בהתאמה אישית

צרו טעם שונה לחלוטין לאירוע שלכם.

יש אירועים שבהם אתם חייבים שהכיבוד ייתן את אפקט הוואו.
בין אם מדובר בפגישה חשובה, פרזנטציה עסקית, או אירוח של לקוחות מחו"ל, אתם רוצים לתת לאורחים שלכם את ההרגשה שהם VIP ושאתם מעריכים אותם.
השף בקופסה מציע לכם מגוון של תפריטים עסקיים לאירוע יוצא דופן, מושקע ומפתיע בסגנון אירופאי. תנו לנו להכין את האוכל, אתם תקבלו את האפקט החיובי של התחושה הנעימה שכיבוד מפנק מייצר.

במרחק שיחת טלפון, אנחנו מוכנים לספק קוקטייל מרשים של פינגר פוד ופטיפורים מעודנים ומרשימים, או בופה אלגנטי למשרד. הכל מותאם אישית לחיך שלכם ולאירוע שלכם. העיקר שאתם והאורחים שלכם תרגישו את האיכות, ואת המגע של השף בקופסה בכל ביס.

אתם מוזמנים להתרשם מתפריטים עסקיים לדוגמא:

ספרו לי על האירוע שלכם

לשריון תאריך ולשיחת ייעוץ אישית איתי
ללא התחייבות השאירו כאן הודעה



או התקשרו אלי לישיר
054-7514061
בין השעות 9:00-18:00

קוקטייל השף

קוקטייל השף

שילוב של מתאבנים כריכונים ופטיפורים
תפריט מרשים, אלגנטי,ונוח מאוד להגשה (אין צורך בכלי הגשה סכום וכו…)
את כל המנות ניתן לקחת ביד

קוקטייל השף

קוקטייל משולב מגשים

קוקטייל משולב מגשים

שילוב של פינגר פוד מגוון עם מגשי שף יוצרים תפריט מסיבתי שמהווה ארוחה קלה

קוקטייל עם מגשים

בופה עסקי

בופה עסקי

תפריט זה מבוסס על תפריט השף המרשים שלנו.
הוא מותאם להגשה במשרד. יש אפשרות לקבל מאיתנו כלי הגשה ואוכל חד- פעמיים מתכלים.

בופה עסקי

קוקטייל פרימיום

קוקטייל פרימיום

תפריט עשיר ומרשים של מתאבנים
מנות מתוחכמות לצד מנות פופולריות
נוח מאוד להגשה (ללא צורך בכלי הגשה)

קוקטייל פרימיום

אנחנו רוצים לשמוע על האירוע שלך. התקשרו עוד היום לברר פניות בתאריך האירוע שלכם. בשיחת ייעוץ אישית – חינם וללא כל התחייבות – נבדוק יחד אם השף בקופסה הוא הפתרון המתאים לאירוע בר/בת מצווה מושלם עבורך.

לשריון תאריך לאירוע ומידע נוסף, השאירו פרטים ונחזור אליכם



נעזרנו ביובל לכמה וכמה ארוחות בוקר וצהריים להנהלה הבכירה אצלנו בחברה, וכל פעם נדהמנו לגלות כמה טעים ומושקע האוכל שהוא מגיש!! האוכל פשוט מדהים— סופר טרי, בריא, מלא צבע, והתיבול והרטבים בדיוק במידה. החטיפים שהוא מכין כ"כ מקוריים וטעימים, הבשרים והדגים ברמה מאוד גבוהה, כמו כן הקינוחים הקטנים ממש מקסימים וחשוב יותר, טעימים!!!!.

מעיין | צ'ק פוינט


ההפתעה על פניהם של הנוכחים הייתה התמורה הראשונה. הם לא ציפו לכיבוד שכזה. אופן ההגשה המרשים וקולות ההנאה מהמזון העניקו לי סיפוק רב. אנשים לא יכלו להפסיק ולטעום עוד ועוד.
קשה להביע במילים את הרגשתי ואת התענוג, האושר והסיפוק שחוויתי וחווה בכל פעם שנזכרת באירוע. האירוע היה שיחת היום בין לקוחותיי וחזר ועלה בשיחות במשך שבועות אחרי.

אסתי| תל אביב


האורחים לא הפסיקו להתפעל מהמראה ומהטעמים וכולם החמיאו לי על הבחירה המיוחדת, המקורית, הטעימה  והמושקעת. בדיוק לתגובות כאלה ייחלתי וזו הייתה הנאה צרופה!!!

לילך | הרצליה

שאלות נפוצות

אם מארחים בשעה של ארוחה, צהריים או ערב, הכיבוד חייב להשביע. התפריט של השף בקופסה שונה משל קייטרינג רגיל שמגיש תבשילים ותוספות ולכן יש לקוחות שרואים את התפריט בפעם הראשונה וחוששים- אולי זה לא מספיק משביע? וכמובן תמיד ביום שאחרי אני שומע מהם כמה שהיה בשפע.
כל המרכיבים של ארוחה מלאה מופיעים בתפריט (חלבונים, פחמימות, ירקות וכו…), רק באופן אחר, שמאפשר למארח להגיש כיבוד אלגנטי שנראה וטועם מיליון דולר, בלי להתעסק עם האוכל בזמן האירוע ובלי טבחים שיעשו את זה.
באירועים עד 40 איש שמגישים בהם ארוחה מלאה (לא רק חטיפים ופטיפורים), האוכל מגיע על ידי שף מהצוות שלנו, שיעזור לך לארגן הכל: לפרוס קישים, להעביר סלטים לקערות, לסדר את המגשים על השולחן, ולארגן איתך את החימומים (אם יש). השף ילך כרבע שעה לפני שהאורחים יגיעו כשהכל מאורגן.
התשלום עבור השירות הזה מגולם בדמי המשלוח.

באירועים מעל 40 איש אנחנו ממליצים להיעזר במלצרים (שאנחנו יכולים לשדך לכם). השף שמביא את האוכל יעזור למלצרים לארגן את האוכל ויתדרך אותם.

המלצרים ידאגו במהלך האירוע לתפעל את האוכל, להגיש את השתייה, לפנות, לסדר ובאופן כללי לדאוג שהמארח יוכל להתפנות לאורחים. כבונוס- הם יחזירו את הבית לקדמותו בסוף האירוע.

בשף בקופסה מי שמביא לך את האוכל הוא לא שליח, אלא אחד השפים שהכינו לך אותו. הוא ישמח להסביר על המנות ולעזור בארגון ההגשה.
הרבה אנשים נרתעים מהרעיון של לבסס אירוח על מגשים של אוכל שהוא לא חם. הם חוששים שזה ירגיש לא מספיק ארוחה. אז קודם כל, יש בתפריט של פומפידו כל מיני אפשרויות למנות חמות, אבל אנחנו ממליצים לא לבסס את התפריט על מנות כאלה, אלא להגיש בעיקר מגשים וסלטים ולהוסיף מנה אחת או שתיים שצריך לחמם. יש בשיטה הזו יתרון גדול עבורך, אסביר מדוע בהמשך.
אירוע של השף בקופסה מורכב מ:

מגשי חטיפים- החלק הכי פיין בתפריט. החטיפים של השף בקופסה הם קטנים, עדינים ונעשים בעבודת יד ממש בסמוך להגשה. ב- 100% מהמקרים הם יוצרים קריאות וואו והתפעלות באירוע, אם כי חשוב לציין שהחטיפים ממש לא משביעים לכן נדרשים גם החלקים האחרים.
מגשים- המגשים הם בעצם סוג של מנה עיקרית. רוב המגשים מורכבים מחלבונים כמו רוסט ביף סינטה בקר, סלמון טרי מאודה, גבינות, קורנדביף, חזה אווז, דגים כמו פורל, פלמידה וסלמון שאנחנו כובשים ומעשנים ועוד…
סלטים- הסלטים בארוחה של השף בקופסה הם כמו התוספות מפני שברוב הסלטים אנחנו דואגים שיהיו גם פחמימות כמו למשל סלט של סלק אפוי עם בורגול, מנגולד, גבינת פטה ותמרים, סלט כרובית אפויה עם אורז אדום ועגבניות שרי צלויות, סלט קינואה צבעונית עם דלורית אפויה ועוד (ותמיד יש סלט אחד עם ירקות חיים כמו חסה ועגבניות שרי).
מנה לחימום כמו קיש, לזניה, או ירקות ממולאים – הרעיון הוא מנות שמצד אחד פשוט מאוד לחמם ואין צורך להכין ממש במקום (כמו פסטה למשל) ומצד שני הן מרשימות, טעימות ומשביעות. הנקודה החשובה כאן היא שאף מנה לא דורשת ממך או ממלצר כישורים מיוחדים על מנת להוציא אותה נהדרת באירוע ולא מעמיסה התעסקות ולוגיסטיקה מוגזמת בזמן האירוע.
פטיפורים לקינוח- ביסים קטנים, מרשימים ומפתיעים כמו טארטלט פילו עם קרם ברולה ומרמלדת תפוז, טראפלז מצופים באגוזי לוז מקורמלים, מקרונים, פחזניות קטנות עם קרם נוגט וקראמבל, טארטלטים עם קרם וניל ופירות טריים ועוד. היתרונות הגדולים של פטיפורים הם שקל, נוח ואלגנטי להגיש אותם, וקל, נוח ומאוד מאוד כיף לאכול אותם. עוד יתרון הוא המגוון- כל אחד יכול לטעום כמה קינוחים (בלי להתחייב לפרוסה שלמה של עוגה 🙂 )
בשורה התחתונה כמו בכל ארוחה יש כאן שפע של חלבונים ופחממות. רק שבמקום תבשילים, פרגיות וסטייקים, יש מגשים מרהיבים ואלגנטיים, וסלטים עשירים ומשביעים.

בפומפידו מכינים את האוכל ממש בסמוך להגשה- לתפיסתנו זהו מרכיב מרכזי בהצלחת האירוע- לכן אנחנו עובדים גם בשבתות וחגים. נכון! גם לאירועים בשבת בבוקר אנחנו לא מתעצלים- מתחילים לעבוד בשעות שלפני השחר, ומתקינים את המנות ממש לפני ההגשה כדי להבטיח לך טריות מקסימלית.
למגשים של פומפידו יש מראה אלגנטי מאוד. הם עשויום קרטון אפור כהה, כמעט שחור עם למינציה מט, והאוכל נראה מצויין בתוכם. חלק מהמנות כמו סלטים וקישים מוגשים בכלים של הלקוח.
אנחנו מגישים את רוב האוכל במגשים שלנו ברוב המכריע של האירועים, גם במקומות האלגנטים, השמרנים והמחמירים ביותר.

יחד עם זאת, אם ללקוח חשוב מאוד להגיש את כל האוכל בכלים שלו, אז בתאום מראש (ותמורת תשלום נוסף) נסדר את כל תכולת המגשים בכלים שלך כשנגיע אלייך הביתה.

לגבי כלי הגשה- רוב האוכל מגיע במגשים שלנו ולכן כמעט ואין צורך בכלי הגשה.
לגבי כלי אוכל- ישנם פתרונות שונים לפי גודל וסגנון האירוע:

מה שיש בבית- באירועים קטנים אפשר להשתמש בכלים שיש בבית
השכרת ציוד- פתרון נוח מאוד לאירועים של 40 איש ומעלה (מקבלים נקי, מחזירים מלוכלך)
חד פעמי- כשהאירוע קטן ולא רוצים להתעסק עם השכרה או שטיפת כלים. יש מגוון של סוגים ואיכויות כולל כלים מתכלים.
השירות של השף בקופסה כולל יעוץ והכוונה לגבי כלים ושתייה. נחליט יחד מה הפתרונות המתאימים ונעבור יחד על הרשימות.

למי שלא רוצה להתעסק בכל הדברים האלו, ניתן להשתמש בשירותי ההפקה שלנו ונדאג עבורכם לכל מה שיידרש.

הרבה מההמלצות הנלהבות באתר שלנו נכתבו ע"י לקוחות שהזמינו אירוע בפעם הראשונה מבלי שהיתה להם היכרות מוקדמת עם המנות שלנו. אותם לקוחות מפנים אלינו חברים ובני משפחה כמו מאות לקוחות אחרים.
כל אירוע הוא כרטיס ביקור עבורנו, ולכן תמיד ניתן את המקסימום כדי להבטיח את הנאת המארח והתלהבות האורחים.

יש באתר שלנו שפע של תמונות שממחישות בדיוק איך נראות המנות ואיך נראים המגשים, כולל סרטון ווידאו. כל אירוע שלנו יוצא ברמת הגימור הזאת בלי יוצא מן הכלל. מעבר לכך, אנו מספקים ליווי טלפוני להתאמת התפריט במדויק לאירוע ולקהל.

מי שבכל זאת מרגיש שהוא חייב לטעום משהו, יכול להזמין מאיתנו בתיאום מראש מגש לדוגמה בתשלום ובאיסוף עצמי (מהמטבח שלנו בבית- דגן). בהזמנת האירוע נזכה אותך בעלות המגש.

להזמנת אירוע