קייטרינג
בראנץ׳

קייטרינג בראנץ׳

לחצו כאן לקרוא עוד אודות האחריות להתלהבות האורחים

קייטרינג בראנץ׳

לדעתנו, אין כמו ארוחת בראנץ' אלגנטית בחברת מכרים, קולגות או בני משפחה. מסכימים איתנו? מצוין!  בשף בקופסה תוכלו לקבל פתרון מושלם של קייטרינג בראנץ' שיקלע בדיוק לטעמכם וסגנונכם, ישירות ממטבחו של השף. זוהי הזדמנות נהדרת להפוך את הארוחה לחוויה קולינארית יוצאת דופן ומענגת.
איך זה עובד?

ארוחות בראנץ' הן בדרך כלל מפנקות, עשירות, אלגנטיות,נינוחות אך לא מעונבות במיוחד. השף בקופסה הוא השירות המושלם שיספק לכם חטיפים, קישים, קינוחים, סלטים ומגשי שף, המגיעים ישר אליכם טריים ומוקפדים ממטבחנו. השף יובל רוזנן יבנה עבורכם את התפריט לאירוע שלכם לאחר שישמע מכם על רצונותיכם, מקום האירוע, המוזמנים והעדפותיהם הקולינאריות.  ביום הבראנץ' תקבלו את המנות מוכנות להגשה כשעה לפני שהאורחים יגיעו, כך שתמתין להם הפתעה טעימה במיוחד ומרגשת, שגם מבטאת את סגנונכם הייחודי.

לשיחת ייעוץ ללא התחייבות

רוצים להתייעץ כבר עכשיו עם השף יובל רוזנן? לשיחה ללא התחייבות התקשרו לטלפון 054-7514061.

ספרו לי על האירוע שלכם

לשריון תאריך ולשיחת ייעוץ אישית איתי
ללא התחייבות השאירו כאן הודעה



או התקשרו אלי לישיר
054-7514061
בין השעות 9:00-18:00

לתפריטים לדוגמה לחצו כאן

אנחנו רוצים לשמוע על האירוע שלך. התקשרו עוד היום לברר פניות בתאריך האירוע שלכם. בשיחת ייעוץ אישית – חינם וללא כל התחייבות – נבדוק יחד אם השף בקופסה הוא הפתרון המתאים לאירוע בר/בת מצווה מושלם עבורך.

לשריון תאריך לאירוע ומידע נוסף, השאירו פרטים ונחזור אליכם

לקוחות סופר מרוצים נוספים >

שאלות נפוצות

אם מארחים בשעה של ארוחה, צהריים או ערב, הכיבוד חייב להשביע. התפריט של השף בקופסה שונה משל קייטרינג רגיל שמגיש תבשילים ותוספות ולכן יש לקוחות שרואים את התפריט בפעם הראשונה וחוששים- אולי זה לא מספיק משביע? וכמובן תמיד ביום שאחרי אני שומע מהם כמה שהיה בשפע.
כל המרכיבים של ארוחה מלאה מופיעים בתפריט (חלבונים, פחמימות, ירקות וכו…), רק באופן אחר, שמאפשר למארח להגיש כיבוד אלגנטי שנראה וטועם מיליון דולר, בלי להתעסק עם האוכל בזמן האירוע ובלי טבחים שיעשו את זה.
באירועים עד 40 איש שמגישים בהם ארוחה מלאה (לא רק חטיפים ופטיפורים), האוכל מגיע על ידי שף מהצוות שלנו, שיעזור לך לארגן הכל: לפרוס קישים, להעביר סלטים לקערות, לסדר את המגשים על השולחן, ולארגן איתך את החימומים (אם יש). השף ילך כרבע שעה לפני שהאורחים יגיעו כשהכל מאורגן.
התשלום עבור השירות הזה מגולם בדמי המשלוח.

באירועים מעל 40 איש אנחנו ממליצים להיעזר במלצרים (שאנחנו יכולים לשדך לכם). השף שמביא את האוכל יעזור למלצרים לארגן את האוכל ויתדרך אותם.

המלצרים ידאגו במהלך האירוע לתפעל את האוכל, להגיש את השתייה, לפנות, לסדר ובאופן כללי לדאוג שהמארח יוכל להתפנות לאורחים. כבונוס- הם יחזירו את הבית לקדמותו בסוף האירוע.

בשף בקופסה מי שמביא לך את האוכל הוא לא שליח, אלא אחד השפים שהכינו לך אותו. הוא ישמח להסביר על המנות ולעזור בארגון ההגשה.
הרבה אנשים נרתעים מהרעיון של לבסס אירוח על מגשים של אוכל שהוא לא חם. הם חוששים שזה ירגיש לא מספיק ארוחה. אז קודם כל, יש בתפריט של פומפידו כל מיני אפשרויות למנות חמות, אבל אנחנו ממליצים לא לבסס את התפריט על מנות כאלה, אלא להגיש בעיקר מגשים וסלטים ולהוסיף מנה אחת או שתיים שצריך לחמם. יש בשיטה הזו יתרון גדול עבורך, אסביר מדוע בהמשך.
אירוע של השף בקופסה מורכב מ:

מגשי חטיפים- החלק הכי פיין בתפריט. החטיפים של השף בקופסה הם קטנים, עדינים ונעשים בעבודת יד ממש בסמוך להגשה. ב- 100% מהמקרים הם יוצרים קריאות וואו והתפעלות באירוע, אם כי חשוב לציין שהחטיפים ממש לא משביעים לכן נדרשים גם החלקים האחרים.
מגשים- המגשים הם בעצם סוג של מנה עיקרית. רוב המגשים מורכבים מחלבונים כמו רוסט ביף סינטה בקר, סלמון טרי מאודה, גבינות, קורנדביף, חזה אווז, דגים כמו פורל, פלמידה וסלמון שאנחנו כובשים ומעשנים ועוד…
סלטים- הסלטים בארוחה של השף בקופסה הם כמו התוספות מפני שברוב הסלטים אנחנו דואגים שיהיו גם פחמימות כמו למשל סלט של סלק אפוי עם בורגול, מנגולד, גבינת פטה ותמרים, סלט כרובית אפויה עם אורז אדום ועגבניות שרי צלויות, סלט קינואה צבעונית עם דלורית אפויה ועוד (ותמיד יש סלט אחד עם ירקות חיים כמו חסה ועגבניות שרי).
מנה לחימום כמו קיש, לזניה, או ירקות ממולאים – הרעיון הוא מנות שמצד אחד פשוט מאוד לחמם ואין צורך להכין ממש במקום (כמו פסטה למשל) ומצד שני הן מרשימות, טעימות ומשביעות. הנקודה החשובה כאן היא שאף מנה לא דורשת ממך או ממלצר כישורים מיוחדים על מנת להוציא אותה נהדרת באירוע ולא מעמיסה התעסקות ולוגיסטיקה מוגזמת בזמן האירוע.
פטיפורים לקינוח- ביסים קטנים, מרשימים ומפתיעים כמו טארטלט פילו עם קרם ברולה ומרמלדת תפוז, טראפלז מצופים באגוזי לוז מקורמלים, מקרונים, פחזניות קטנות עם קרם נוגט וקראמבל, טארטלטים עם קרם וניל ופירות טריים ועוד. היתרונות הגדולים של פטיפורים הם שקל, נוח ואלגנטי להגיש אותם, וקל, נוח ומאוד מאוד כיף לאכול אותם. עוד יתרון הוא המגוון- כל אחד יכול לטעום כמה קינוחים (בלי להתחייב לפרוסה שלמה של עוגה 🙂 )
בשורה התחתונה כמו בכל ארוחה יש כאן שפע של חלבונים ופחממות. רק שבמקום תבשילים, פרגיות וסטייקים, יש מגשים מרהיבים ואלגנטיים, וסלטים עשירים ומשביעים.

בפומפידו מכינים את האוכל ממש בסמוך להגשה- לתפיסתנו זהו מרכיב מרכזי בהצלחת האירוע- לכן אנחנו עובדים גם בשבתות וחגים. נכון! גם לאירועים בשבת בבוקר אנחנו לא מתעצלים- מתחילים לעבוד בשעות שלפני השחר, ומתקינים את המנות ממש לפני ההגשה כדי להבטיח לך טריות מקסימלית.
למגשים של פומפידו יש מראה אלגנטי מאוד. הם עשויום קרטון אפור כהה, כמעט שחור עם למינציה מט, והאוכל נראה מצויין בתוכם. חלק מהמנות כמו סלטים וקישים מוגשים בכלים של הלקוח.
אנחנו מגישים את רוב האוכל במגשים שלנו ברוב המכריע של האירועים, גם במקומות האלגנטים, השמרנים והמחמירים ביותר.

יחד עם זאת, אם ללקוח חשוב מאוד להגיש את כל האוכל בכלים שלו, אז בתאום מראש (ותמורת תשלום נוסף) נסדר את כל תכולת המגשים בכלים שלך כשנגיע אלייך הביתה.

לגבי כלי הגשה- רוב האוכל מגיע במגשים שלנו ולכן כמעט ואין צורך בכלי הגשה.
לגבי כלי אוכל- ישנם פתרונות שונים לפי גודל וסגנון האירוע:

מה שיש בבית- באירועים קטנים אפשר להשתמש בכלים שיש בבית
השכרת ציוד- פתרון נוח מאוד לאירועים של 40 איש ומעלה (מקבלים נקי, מחזירים מלוכלך)
חד פעמי- כשהאירוע קטן ולא רוצים להתעסק עם השכרה או שטיפת כלים. יש מגוון של סוגים ואיכויות כולל כלים מתכלים.
השירות של השף בקופסה כולל יעוץ והכוונה לגבי כלים ושתייה. נחליט יחד מה הפתרונות המתאימים ונעבור יחד על הרשימות.

למי שלא רוצה להתעסק בכל הדברים האלו, ניתן להשתמש בשירותי ההפקה שלנו ונדאג עבורכם לכל מה שיידרש.

הרבה מההמלצות הנלהבות באתר שלנו נכתבו ע"י לקוחות שהזמינו אירוע בפעם הראשונה מבלי שהיתה להם היכרות מוקדמת עם המנות שלנו. אותם לקוחות מפנים אלינו חברים ובני משפחה כמו מאות לקוחות אחרים.
כל אירוע הוא כרטיס ביקור עבורנו, ולכן תמיד ניתן את המקסימום כדי להבטיח את הנאת המארח והתלהבות האורחים.

יש באתר שלנו שפע של תמונות שממחישות בדיוק איך נראות המנות ואיך נראים המגשים, כולל סרטון ווידאו. כל אירוע שלנו יוצא ברמת הגימור הזאת בלי יוצא מן הכלל. מעבר לכך, אנו מספקים ליווי טלפוני להתאמת התפריט במדויק לאירוע ולקהל.

מי שבכל זאת מרגיש שהוא חייב לטעום משהו, יכול להזמין מאיתנו בתיאום מראש מגש לדוגמה בתשלום ובאיסוף עצמי (מהמטבח שלנו בבית- דגן). בהזמנת האירוע נזכה אותך בעלות המגש.

לבירור לגבי אירוע ושריון תאריך
השאירו פרטים והשף יחזור אליכם!