תפריטי
בופה
תפריטי בופה
אחריות על התלהבות האורחים!
השף בקופסה הוא הקייטרינג היחיד שנותן אחריות על התלהבות האורחים באירוע שלך. אנו מבטיחים החזר של 20% על תפריטי השף והפרימיום אם נשמע ממך שחוויית האורחים הייתה פחות מ”וואו!”. בלי שאלות ובלי אותיות קטנות.
אנו ממוקדים לא רק בלהגיש את האוכל הטוב ביותר, אלא בהצלחה של האירוע. בעשר השנים האחרונות אנחנו בשף בקופסה הוצאנו כיבוד לאלפי אירועים וקיבלנו המון מחמאות מלקוחותינו, ולא פחות חשוב – גם מהאורחים.
מתוך הניסיון הרב הזה וההבנה שתחושת ה״וואו״ של האורחים היא אחד ממרכיבי ההצלחה של האירוע, יצרנו קבוצה מובחרת של תפריטי ״המיטב של המיטב״ שלגביה אנחנו נותנים אחריות על תחושת ההתלהבות של האורחים שלך. תפריטים אלו תוכננו להיות עשירים ומגוונים במיוחד והם לא משאירים ברירה לאורחים אלא להתלהב.
לכן, החלטנו לקחת את הנושא צעד אחד קדימה ולתת התחייבות כספית להתלהבות האורחים מתפריטים אלה. אנחנו מבטיחים החזר של 20% מהסכום ששילמת לנו אם נשמע שהרגשת האורחים באירוע הייתה כל דבר שהוא פחות מ״וואו״.
בופה צלחת ומזלג
סגנון ההגשה שיוצר תחושה נעימה ונינוחה באירוע ויחד עם זאת מהווה ארוחה עשירה ומשביעה.
כשמארחים בשעה של ארוחה (צהריים או ערב), הכיבוד חייב להשביע – בלי קשר למה שאנחנו נתכנן, רוב האורחים יגיעו רעבים.
יחד עם זאת המארח בהרבה מאוד מקרים, ומכל מיני סיבות לא ממש מעוניין להסעיד את האורחים בארוחה גדולה וכבדה.
התפריט הזה מאפשר להנות מכל העולמות: מצד אחד מספק ארוחה מזינה, מלאה ומשביעה ומצד שני ההגשה קלה ואלגנטית.
כל המנות תוכננו כך שיהיה קל ונוח להגיש אותן, וקל ונוח לאכול אותן עם מזלג בלבד. המשמעות עבורך היא אירוע דינאמי וקליל.
ספרו לי על האירוע שלכם
לשריון תאריך ולשיחת ייעוץ אישית איתי ללא התחייבות השאירו כאן הודעה
או התקשרו אלי לישיר 054-751-4061 בין השעות 9:00-18:00 |
תפריטי בופה לדוגמה
תפריט משפחתי
מגשים
המגשים של השף בקופסה הם חלק מהמנה העיקרית של האירוע. הכל מיוצר אצלנו במטבח, טרי ומסודר באופן מרהיב
לבחירה 2-3 סוגי מגשים בהתאם לתקציב ולגודל האירוע
- האנטיפסטי שלנו- פלפלים קלויים וכבושים בתחמיץ, חצילים אפויים עם סילאן ולימון, בטטה אפוייה עם טימין, קישואים על הגריל ופטריות
- מגש בשרים- מגוון שרקרוטרי שאנחנו מכינים: רוסטביף מסינטה בקר, קורנדביף, חזה אווז בעישון ביתי, פסטרמה בקר שאנחנו מכינים, פטה כבד עוף עם פיסטוקים, ולשון עגל כבושה
- סלמון נורבגי טרי מאודה בציר ארומטי בליווי סלט שעועית ירוקה, עגבניות שרי צלויות (אפשר להמיר במנת סלמון חמה)
- סלמון מעושן עדין ואיכותי- מוגש עם בליני תפוחי אדמה וקרם פרש
- מגש דגי ים כבושים- אין דברים כאלה! שילוב נדיר של דגים טריים שאנחנו כובשים עם הדגים המלוחים הכי איכותיים שאפשר לקנות. לדוגמה: פורל, סלמון, אנשובי ופלמידה בכבישה ביתית לצד שמאלץ הרינג של לנדאו וסלט מקרל מעושן עם בצל כבוש
- מגש פלפלים קלויים וכבושים בתחמיץ עם לבנה בפאלו
- חצילים שרופים על להבה פתוחה עם טחינה לבנונית וסילאן
- מגש גבינות פרימיום מצרפת ומספרד כגון: ברי, סנט אגור, בורסן, סנט מור, ומנצ’גו
סלטים
התוספת למנה העיקרית. ברוב הסלטים אנחנו משלבים גם פחמימות
3-4 סוגי סלטים לבחירה.
- סלט סלק אפוי עם בורגול, מנגולד, גבינת פטה, תמרים, ושקדים מושחמים
- סלט כרובית אפויה עם אורז אדום, עגבניות שרי צלויות וטחינה לבנונית
- סלט פנצנלה- עגבניות שרי מזנים שונים, לבבות חסה, קרוטונים, פלפלים קלויים וזיתי קלמטה
- סלט עלים ירוקים בוינגרט בלסמי לבן ואגוזים, עם גבינת מנצ’גו ואגסים ביין.
- סלט עלים ירוקים בויניגרט אגוזים עם גבינת בורסן וענבים
- סלט קיסר- לבבות חסה ערבית, קרוטוני בריוש, ויניגרט קיסר, פרמזן ותאנים צלויות
- סלט קינואה צבעונית עם דלורית אפויה ותרד, הכל מתובל בדבש לימון ופפריקה מעושנת
- סלט עדשים שחורות עם דלורית ופקאנים
- סלט קולסלאו (כרוב וגזר) חגיגי עם תפוחים וחמוציות
- סלט תפוחי אדמה עם מלפפון בכבישה בייתית ואפונה עדינה
- סלט ים תיכוני חגיגי- עגבניות מסוגים שונים, מלפפונים, זיתים, גבינת פטה כבשים, ובצל סגול עם סומק
מנות שמחממים באירוע
קישים: כשגרתי בפריז היה ליד ביתי בית קפה שכונתי. את השם שלו אני כבר לא זוכר, אבל את הקיש שהגישו שם אני לא אשכח. את הקישים של השף בקופסה אנחנו עושים עם בצק מחמאה צרפתית, והוא יוצא דק, פריך ונימוח. המילוי עשיר ועבה עם ירקות, שמנת וגבינות איכותיות.
- קיש ברוקולי עם עגבניות שרי וגבינות
- קיש בטטה עם בצלים מקורמלים וגבינות
- קיש פטריות יער עם כרישה וגבינות
- קיש מנגולד וגבינות
לזניות
- לזניית גורמה ממולאת בראגו עגל עשיר- את הלזניה שלנו אנחנו מכינים כמו בבולוניה. אנחנו מבשלים נתחי בשר עגל איכותי במשך 5 שעות, וממנו נוצרת המלית של הלזניה המדהימה שקל ופשוט לחמם, להגיש ולאכול
- לזנית פטריות יער עם בשמל פורצ’יני
- לזניה צמחונית עם בטטה תרד וריקוטה
מנות שמתאימות לילדים
- מקרוני אנד ציז- מאפה פסטה ברוטב גבינה שילדים אוהבים (יש גם אפשרות ללא גלוטן)
- השניצלונים שלנו
- פיצה רומנה- ריבועי פיצה
- לזניית ילדים- גבינות, בשמל ורוטב עגבניות בלבד
מנות אחרות לחימום:
- חגיגת ממולאים בסגנון יווני- סלקים, בצלים, וקישואים קטנים ממולאים באורז ובקר עם רכז רימונים, לימון ושמן זית
- תפוחי אדמה אפויים עם עשבי תיבול
מנות בתוספת תשלום
- פרגיות עם עור קריספי בברביקיו תפוחים ומייפל
- נתחי פרגית פריכים בזיגוג תפוזים עשיר
- קבב רומני משובח על פירה חצילים ועגבניות שרי צלויות
- פילה לברק עם ירקות בסגנון פרובנס
- פילה סלמון עם ציפוי פריך של חזרת ושמיר
- פילה סלמון אפוי בחמאת תפוזים וזעפרן
לחם
כל הלחמים שלנו נעשים בעבודת יד ונאפים בסמוך לאירוע. לבחירה 2 סוגים
- פוקצ’ה שלנו עם כל מיני תוספות
- בריושים עשירים
- לחמניות עשבי תיבול עם סומסום
פטיפורים
אלה התכשיטים המתוקים שלנו שמגיעים מסודרים בצורה מרהיבה במגשים מפתים. הגשה זו מאפשרת לכל אחד לטעום כמה דברים קטנים בטעמים שונים. ההמלצה שלנו היא לקחת 3 קינוחי ביס + קינוח כוס אחד.
קינוחי ביס קטנים יפים כמו תכשיטים שקל ונוח להגיש ולאכול
- קרם ברולה קטנטן בתוך טארטלט פילו עם מרמלדת תפוז
- מקרונים בעבודת יד- פריכים ונימוחים, כמו בפריז
- טראפלס משוקולד בלגי עם גרנד מרינייה ואגוזי לוז מקורמלים
- פחזניות קטנות עם קראמבל פריך ומוס נוגט/ וניל
- טארטלט מתוק עם קרם פטיסייר ופירות טריים
- טארטלט קרם לימון עם מרנג שוויצרי
- בראוניז- קוביות עוגת שוקולד עשירה
- עוגות שוקולד עשירות עם מרציפן ודובדבן אמרנה
קינוחי מוס וקרם מוגשים בכוסות קטנות
- פרפה (מוס קפוא) תות מפנק עם שטרויזל קקאו ודובדבן אמרנה
- פנקוטת קוקוס טבעונית עם שבבי קוקוס פריכים
- מלבי עם פירות העונה ופיסטוקים
- קרם לימון עם מרנג שוויצרי
שדרוגים נוספים לאירוע
עמדת פיצה פרונטלית – פיצות דקות ועבות נאפות לעיני האורחים עם תוספות שילדים ומבוגרים אוהבים( באירועים של 50 איש ומעלה)
עמדת המבורגר – קציצות בקר טרי בלחמניות טריות עם כל התוספות כולל רטבים מיוחדים וצ’יפס( באירועים של 50 איש ומעלה)
תפריט השף
חטיפים – פינגר פוד
החלק הכי אלגנטי ומרשים בתפריט: תכשיטי אוכל קטנים שנעשים בעבודת יד בסמוך לאירוע.
החטיפים שלנו מושלמים גם בפה ולא רק בעין.
לבחירה 5 סוגים – במסגרת המודגשת, 5 בחירות המחמיאות האחת לשנייה.
- טארטלט פילו עם מוס חצילים גבינת עיזים, ועגבניות שרי קונפי
- סלסלאות קדאיף עם ריבת סלק ואגסים, גבינת סנט מור, ופיסטוק
- סביצ’ה דניס עם איולי מעושן על טארטלט מטורטיה פריכה
- מיני קיש עם קרם פטריות פורציני
- סלמון מעושן וגבינת בורסן בבצק פריך
- פחזניות ממולאות במוס כבד עוף ותמרים
- מיני מאפה בצק עלים עם כרישה, גבינת גאודה ומנגולד
- ספלוני מלפפון עם סלט בקר אסיאתי
- ספלוני מלפפון עם איקרה וקויאר אדום
- ענבים מצופים גבינת רוקפור ופיסטוק
- תפוחי אדמה ממולאים בסלט מקרל מעושן
מגשים
המגשים של השף בקופסה הם חלק מהמנה העיקרית של האירוע. הכל מיוצר אצלנו במטבח, טרי ומסודר באופן מרהיב
לבחירה 2-3 סוגי מגשים בהתאם לגודל האירוע
- האנטיפסטי שלנו- פלפלים קלויים וכבושים בתחמיץ, חצילים אפויים עם סילאן ולימון, בטטה אפוייה עם טימין, קישואים על הגריל ופטריות
- מגש גבינות פרימיום מצרפת ומספרד כגון: ברי, סנט אגור, בורסן, סנט מור, ומנצ’גו
- מגש בשרים- מגוון שרקרוטרי שאנחנו מכינים: רוסטביף מסינטה בקר, קורנדביף, חזה אווז בעישון ביתי, פסטרמה בקר שאנחנו מכינים, פטה כבד עוף עם פיסטוקים, ולשון עגל כבושה
- סלמון נורבגי טרי מאודה בציר ארומטי בליווי סלט שעועית ירוקה, עגבניות שרי צלויות (אפשר להמיר במנת סלמון חמה)
- סלמון מעושן עדין ואיכותי- מוגש עם בליני תפוחי אדמה וקרם פרש
- מגש דגי ים כבושים- אין דברים כאלה! שילוב נדיר של דגים טריים שאנחנו כובשים עם הדגים המלוחים הכי איכותיים שאפשר לקנות. לדוגמה: פורל, סלמון, אנשובי ופלמידה בכבישה ביתית לצד שמאלץ הרינג של לנדאו וסלט מקרל מעושן עם בצל כבוש
- מגש פלפלים קלויים וכבושים בתחמיץ עם לבנה בפאלו
- חצילים שרופים על להבה פתוחה עם טחינה לבנונית וסילאן
מגשים בתוספת תשלום
- טונה אדומה צרובה במרינדת מיסו, עם סלט אטריות שעועית אסיאתי
- קרפציו פילה בקר צרוב עם ארוגולה, פרמזן ,וקרם בלסמי
סלטים
התוספת למנה העיקרית. ברוב הסלטים אנחנו משלבים גם פחמימות
3-4 סוגי סלטים לבחירה. במסגרת המודגשת, 4 בחירות המחמיאות האחת לשנייה
- סלט סלק אפוי עם בורגול, מנגולד, גבינת פטה, תמרים, ושקדים מושחמים.
- סלט כרובית אפויה עם אורז אדום, עגבניות שרי צלויות וטחינה לבנונית
- סלט פנצנלה- עגבניות שרי מזנים שונים, לבבות חסה, קרוטונים, פלפלים קלויים וזיתי קלמטה
- סלט עלים ירוקים בוינגרט בלסמי לבן ואגוזים, עם גבינת מנצ’גו ואגסים ביין.
- סלט ים תיכוני חגיגי- עגבניות מסוגים שונים, מלפפונים, זיתים, גבינת פטה כבשים, ובצל סגול עם סומק
- סלט עלים ירוקים בויניגרט אגוזים עם גבינת בורסן וענבים
- סלט קיסר- לבבות חסה ערבית, קרוטוני בריוש, ויניגרט קיסר, פרמזן ותאנים צלויות
- סלט קינואה צבעונית עם דלורית אפויה ותרד, הכל מתובל בדבש לימון ופפריקה מעושנת
- סלט עדשים שחורות עם דלורית ופקאנים
- סלט קולסלאו (כרוב וגזר) חגיגי עם תפוחים וחמוציות
- סלט תפוחי אדמה עם מלפפון בכבישה בייתית ואפונה עדינה
סלטים בתוספת תשלום
- סלט תפוחי אדמה עם שעועית ירוקה ואווז קונפי
- סלט קולסלאו (כרוב וגזר) אסיאתי עם פטריות שיטאקה ושרימפס
- סלט ירקות ירוקים צרובים על ברזל לוהט עם פטריות כבושות- משתנה לפי זמינות הירקות- ברוקולי, אספרגוס, אפונת שלג, שעועית ירוקה וכו..
- סלט קיסר עם עוף מעושן- לבבות חסה ערבית, קרוטוני בריוש, ויניגרט קיסר, עוף מעושן, פרמזן ותאנים צלויות
מנות שמחממים באירוע
קישים: קישים: כשגרתי בפריז היה ליד ביתי בית קפה שכונתי. את השם שלו אני כבר לא זוכר, אבל את הקיש שהגישו שם אני לא אשכח. את הקישים של השף בקופסה אנחנו עושים עם בצק מחמאה צרפתית, והוא יוצא דק, פריך ונימוח. המילוי עשיר ועבה עם ירקות, שמנת וגבינות איכותיות. בפריז היה ליד ביתי בית קפה שכונתי. את השם שלו אני כבר לא זוכר, אבל את הקיש שהגישו שם אני לא אשכח. את הקישים של השף בקופסה אנחנו עושים עם בצק מחמאה צרפתית, והוא יוצא דק, פריך ונימוח. המילוי עשיר ועבה עם ירקות, שמנת וגבינות איכותיות.
- קיש ברוקולי עם עגבניות שרי וגבינות
- קיש בטטה עם בצלים מקורמלים וגבינות
- קיש פטריות יער עם כרישה וגבינות
- קיש מנגולד וגבינות
לזניות
- לזניית גורמה ממולאת בראגו עגל עשיר- את הלזניה שלנו אנחנו מכינים כמו בבולוניה. אנחנו מבשלים נתחי בשר עגל איכותי במשך 5 שעות, וממנו נוצרת המלית של הלזניה המדהימה שקל ופשוט לחמם, להגיש ולאכול
- לזניית פטריות יער עם בשמל פורצ’יני
- לזנייה צמחונית עם בטטה תרד וריקוטה
מנות שמתאימות לילדיםם
- מקרוני אנד ציז- מאפה פסטה ברוטב גבינה שילדים אוהבים (יש גם אפשרות ללא גלוטן)
- השניצלונים שלנו
- פיצה רומנה- ריבועי פיצה
- לזניית ילדים- גבינות, בשמל ורוטב עגבניות בלבד
מנות אחרות לחימום:
- חגיגת ממולאים בסגנון יווני- סלקים, בצלים, וקישואים קטנים ממולאים באורז ובקר עם רכז רימונים, לימון ושמן זית
- תפוחי אדמה אפויים עם עשבי תיבול
- קבב רומני משובח על פירה חצילים ועגבניות שרי צלויות
מנות בתוספת תשלום
- פרגיות עם עור קריספי בברביקיו תפוחים ומייפל
- נתחי פרגית פריכים בזיגוג תפוזים עשיר
- פילה לברק עם ירקות בסגנון פרובנס
- פילה סלמון עם ציפוי פריך של חזרת ושמיר
- פילה סלמון אפוי בחמאת תפוזים וזעפרן
לחם
כל הלחמים שלנו נעשים בעבודת יד ונאפים בסמוך לאירוע
לבחירה 2 סוגים
- פוקצ’ה שלנו עם כל מיני תוספות
- בריושים עשירים
- לחמניות עשבי תיבול עם סומסום
פטיפורים
אלה התכשיטים המתוקים שלנו שמגיעים מסודרים בצורה מרהיבה במגשים מפתים. הגשה זו מאפשרת לכל אחד לטעום כמה דברים קטנים בטעמים שונים.
ההמלצה שלנו היא לקחת 3 קינוחי ביס + קינוח כוס אחד. במסגרות המודגשות, 4 בחירות המחמיאות האחת לשנייה.
קינוחי ביס קטנים יפים כמו תכשיטים שקל ונוח להגיש ולאכול
- קרם ברולה קטנטן בתוך טארטלט פילו עם מרמלדת תפוזת
- מקרונים בעבודת יד- פריכים ונימוחים, כמו בפריז
- טראפלס משוקולד בלגי עם גרנד מרינייה ואגוזי לוז מקורמלים
- פחזניות קטנות עם קראמבל פריך ומוס נוגט/ וניל
- טארטלט מתוק עם קרם פטיסייר ופירות טריים
- טארטלט קרם לימון עם מרנג שוויצרים
- בראוניז- קוביות עוגת שוקולד עשירה
- עוגות שוקולד עשירות עם מרציפן ודובדבן אמרנה
קינוחי מוס וקרם מוגשים בכוסות קטנות
- פרפה (מוס קפוא) תות מפנק עם שטרויזל קקאו ודובדבן אמרנה
- פנקוטת קוקוס טבעונית עם שבבי קוקוס פריכים
- מלבי עם פירות העונה ופיסטוקים
- קרם לימון עם מרנג שוויצרי
קינוחים בתוספת תשלום
- מוס שוקולד קטיפתי (אפשר גם טבעוני)
- טירמיסו קלאסי
שדרוגים נוספים לאירוע
עמדת פיצה פרונטלית- פיצות דקות ועבות נאפות לעיני האורחים עם תוספות שילדים ומבוגרים אוהבים
עמדת המבורגר- קציצות בקר טרי בלחמניות טריות עם כל התוספות כולל רטבים מיוחדים וצ’יפס
תפריט משפחתי - חלבי בלבד
מגשים
המגשים של השף בקופסה הם חלק מהמנה העיקרית של האירוע. הכל מיוצר אצלנו במטבח, טרי ומסודר באופן מרהיב
לבחירה 2-3 סוגי מגשים בהתאם לתקציב ולגודל האירוע
- האנטיפסטי שלנו- פלפלים קלויים וכבושים בתחמיץ, חצילים אפויים עם סילאן ולימון, בטטה אפוייה עם טימין, קישואים על הגריל ופטריות
- סלמון נורבגי טרי מאודה בציר ארומטי בליווי סלט שעועית ירוקה, עגבניות שרי צלויות (אפשר להמיר במנת סלמון חמה)
- סלמון מעושן עדין ואיכותי- מוגש עם בליני תפוחי אדמה וקרם פרש
- מגש גבינות פרימיום מצרפת ומספרד כגון: ברי, סנט אגור, בורסן, סנט מור, ומנצ’גו
- מגש דגי ים כבושים- אין דברים כאלה! שילוב נדיר של דגים טריים שאנחנו כובשים עם הדגים המלוחים הכי איכותיים שאפשר לקנות. לדוגמה: פורל, סלמון, אנשובי ופלמידה בכבישה ביתית לצד שמאלץ הרינג של לנדאו וסלט מקרל מעושן עם בצל כבוש
- מגש פלפלים קלויים וכבושים בתחמיץ עם לבנה בפאלו
- חצילים שרופים על להבה פתוחה עם טחינה לבנונית וסילאן
סלטים
התוספת למנה העיקרית. ברוב הסלטים אנחנו משלבים גם פחמימות
3-4 סוגי סלטים לבחירה.
- סלט סלק אפוי עם בורגול, מנגולד, גבינת פטה, תמרים, ושקדים מושחמים.
- סלט כרובית אפויה עם אורז אדום, עגבניות שרי צלויות וטחינה לבנונית
- סלט פנצנלה- עגבניות שרי מזנים שונים, לבבות חסה, קרוטונים, פלפלים קלויים וזיתי קלמטה
- סלט עלים ירוקים בוינגרט בלסמי לבן ואגוזים, עם גבינת מנצ’גו ואגסים ביין.
- סלט עלים ירוקים בויניגרט אגוזים עם גבינת בורסן וענבים
- סלט קיסר- לבבות חסה ערבית, קרוטוני בריוש, ויניגרט קיסר, פרמזן ותאנים צלויות
- סלט קינואה צבעונית עם דלורית אפויה ותרד, הכל מתובל בדבש לימון ופפריקה מעושנת
- סלט עדשים שחורות עם דלורית ופקאנים
- סלט קולסלאו (כרוב וגזר) חגיגי עם תפוחים וחמוציות
- סלט תפוחי אדמה עם מלפפון בכבישה בייתית ואפונה עדינה
- סלט ים תיכוני חגיגי- עגבניות מסוגים שונים, מלפפונים, זיתים, גבינת פטה כבשים, ובצל סגול עם סומק
מנות שמחממים באירוע
קישים:
כשגרתי בפריז היה ליד ביתי בית קפה שכונתי. את השם שלו אני כבר לא זוכר, אבל את הקיש שהגישו שם אני לא אשכח. את הקישים של השף בקופסה אנחנו עושים עם בצק מחמאה צרפתית, והוא יוצא דק, פריך ונימוח. המילוי עשיר ועבה עם ירקות, שמנת וגבינות איכותיות.
- קיש ברוקולי עם עגבניות שרי וגבינות
- קיש בטטה עם בצלים מקורמלים וגבינות
- קיש פטריות יער עם כרישה וגבינות
- קיש מנגולד וגבינות
- לזניות
- לזנית פטריות יער עם בשמל פורצ’יני
- לזניה צמחונית עם בטטה תרד וריקוטה
- מנות שמתאימות לילדים
- מקרוני אנד ציז- מאפה פסטה ברוטב גבינה שילדים אוהבים (יש גם אפשרות ללא גלוטן)
- פיצה רומנה- ריבועי פיצה
- לזניית ילדים- גבינות, בשמל ורוטב עגבניות בלבד
- מנות אחרות לחימום:
- חגיגת ממולאים טבעונית בסגנון יווני- סלקים, בצלים, וקישואים קטנים ממולאים באורז וועדשים עם רכז רימונים, לימון ושמן זית
- תפוחי אדמה אפויים עם עשבי תיבול
- מנות בתוספת תשלום
- פילה לברק עם ירקות בסגנון פרובנס
- פילה סלמון עם ציפוי פריך של חזרת ושמיר
- פילה סלמון אפוי בחמאת תפוזים וזעפרן
לחם
כל הלחמים שלנו נעשים בעבודת יד ונאפים בסמוך לאירוע.
לבחירה 2 סוגים
- פוקצ’ה שלנו עם כל מיני תוספות
- בריושים עשירים
- לחמניות עשבי תיבול עם סומסום
פטיפורים
אלה התכשיטים המתוקים שלנו שמגיעים מסודרים בצורה מרהיבה במגשים מפתים. הגשה זו מאפשרת לכל אחד לטעום כמה דברים קטנים בטעמים שונים. ההמלצה שלנו היא לקחת 3 קינוחי ביס + קינוח כוס אחד.
קינוחי ביס קטנים יפים כמו תכשיטים שקל ונוח להגיש ולאכול
- קרם ברולה קטנטן בתוך טארטלט פילו עם מרמלדת תפוז
- מקרונים בעבודת יד- פריכים ונימוחים, כמו בפריז
- טראפלס משוקולד בלגי עם גרנד מרינייה ואגוזי לוז מקורמלים
- פחזניות קטנות עם קראמבל פריך ומוס נוגט/ וניל
- טארטלט מתוק עם קרם פטיסייר ופירות טריים
- טארטלט קרם לימון עם מרנג שוויצרי
- בראוניז- קוביות עוגת שוקולד עשירה
- עוגות שוקולד עשירות עם מרציפן ודובדבן אמרנה
- קינוחי מוס וקרם מוגשים בכוסות קטנות
- פרפה (מוס קפוא) תות מפנק עם שטרויזל קקאו ודובדבן אמרנה
- פנקוטת קוקוס טבעונית עם שבבי קוקוס פריכים
- מלבי עם פירות העונה ופיסטוקים
- קרם לימון עם מרנג שוויצרי
שדרוגים נוספים לאירוע
עמדת פיצה פרונטלית – פיצות דקות ועבות נאפות לעיני האורחים עם תוספות שילדים ומבוגרים אוהבים ( באירועים של 50 איש ומעלה)
תפריט השף פרימיום
חטיפים – פינגר פוד
חלק הכי אלגנטי ומרשים בתפריט: תכשיטי אוכל קטנים שנעשים בעבודת יד בסמוך לאירוע . החטיפים שלנו מלמים גם בפה ולא רק בעין
לבחירה 7 סוגים
- טארטלט פילו עם מוס חצילים גבינת עיזים, ועגבניות שרי קונפי
- סלסלאות קדאיף עם ריבת סלק ואגסים, גבינת סנט מור, פיסטוק
- סביצ’ה דניס עם איולי מעושן על טארטלט מטורטיה פריכה
- מיני קיש עם קרם פטריות פוצ’יני
- סלמון מעושן וגבינת בורסן בבצק פריך
- פחזניות ממולאות במוס כבד עוף ותמרים
- מיני מאפה בצק עלים עם כרישה, גבינת גאודה ומנגולד
- ספלני מלפפון עם סלט בקר אסיאתי
- ספלוני מלפפון עם איקרה וקויאר אדום
- ענבים מצופים גבינת רוקפור ופיסטוק
- תפוחי אדמה ממולאים בסלט מקרל מעושן
מגשים
המגשים של השף בקופסה הם חלק מהמנה העיקרית של האירוע. הכל מיוצר אצלינו במטבח טרי ומסודר באופן מרהיב
לבחירה 3-5 סוגי מגשים בהתאם לגודל האירוע
- האנטיפסטי שלנו – פלפלים קלויים וכבושים בתחמיץ, חצילים אפויים עם סילאן ולימון, בטטה אפויה עם טימין, קישואים על הגריל ופטריות
- מגש בשרים – מגוון שרקרוטרי שאנו מכינים: רוסטביף מסינטה בקר, קורנדביף, חזה אווז בעישון ביתית, פסטרמה בקר שאנו מכינים, פטה כבד עוף עם פיסטוקים ולשון עגל כבושה
- סלמון נורבגי טרי מאודה בציר ארומתי ביווי סלט שעועית ירוקה, עגבניות שרי צלויות (אפשר להמיר במנת סלמון חמה)
- סלמון מעושן עדין ואיכותי – מוגש עם בליני תפוחי אדמה וקרם פרש
- מגש דגי ים כבושים – אין דברים כאלה! שילוב נדיר של דגים טריים שאנחנו כובשים עם הדגים המלוחים הכי איכותיים שאפשר לקנות. לדוגמה: פורל, סלמון, אנשובי ופלמידה בכבישה ביתית לצד שמאלץ הרינג של לנדאו וסלט מקרל מעושן עם בצל כבוש
- מגש גבינות פרימיום מצרפת ומספרד כגון: ברי, סנט אגור, בורסן, סנט מור, ומנצ’גו
- מגש פלפלים קלויים וכבושים בתחמיץ עם לבנה בפאלו
- חצילים שרופים על להבה פתוחה עם טחינה לבנונית וסילאן תמרים
מיוחדים
- טונה אדומה צרובה במרינדת מיסו, עם סלט אטריות שעועית אסיאתי
- קרפצ’ו פילה בקר צרוב עם ארגולה,פרמזן וקרם בלסמי
סלטים
התוספת למנה עיקרית. ברב הסלטים אנחנו משלבים גם פחמימות
3-5 סוגי סלטים לבחירה
- סלט סלק אפוי עם בורגול, מנגולד, גבינת פטה, תמרים ושקדים מושחמים
- סלט כרובית אפויה עם אורז אדום, עגבניות שרי צלוית וטחינה לבבנונית
- סלט פנצנלה – עגבניות שרי מזנים נים, לבבות חסה, קרוטונים, פלפלים קלויים וזיתי קלמטה
- סלט עלים ירוקים בויניגרט בלסמי לבן ואגוזים, עם גבינת מנצ’נגו ואגסים ביין
- סלט עלים ירוקים בויניגרט אגוזים עם גבינת בורסן וענבים
- סלט קיסר – לבבות חסה ערבית, קרוטוני בריוש, ויניגרט קיסר, פרמזן ותאנים צלויות
- סלט קינואה צבעונית עם דלורית אפויה ותרד, הכל מתובל בדסש לימון ופפריקה מעושנת
- סלט עדשים שחורות עם דלורית ופקאנים
- סלט קולסלאו (כרוב וגזר) חגיגי עם תפוחים וחמוציות
- סלט תפוחי אדמה עם מלפפון בכבישה ביתית ואפונה עדינה
- סלט ים תיכוני חגיגי- עגבניות מסוגים שונים, מלפפונים, זיתים, גבינת פטה כבשים, ובצל סגול עם סומק
מיוחדים
- סלט תפוחי אדמה עם שעועית ירוקה ואווז קונפי
- סלט קולסלאו (כרוב וגזר) אסיאתי עם פטיות שיטאקה ושרימפס
- סלט ירקות ירוקים צרובים על ברזל לוהט עם פטריות כבושות – משתנה לפי זמינות הירקות – ברוקולי, אספרגוס, אפונת שלג, שעועית ירוקה וכו’..
- סלט קיסר עם עוף מעשן – לבבות חסה ערבית, קרוטוני בריוש, ויניגט קיסר, עוף מעושן, פרמזן ותאנים צלויות
מנות שמחממים באירוע
קישים: כשגרתי בפריז היה ליד ביתי בית קפה שכונתי. את השם שלו אני כבר לא זוכר, אבל את הקיש שהגישו שם אני לא אשכח. את הקישים של השף בקופסה אנחנו עושים עם בצק מחמאה צרפתית והוא יוצא דק, פריך ונימוח. המילוי עשיר ועבה עם ירקות, שמנת וגבינות איכותיות
- קיש ברוקולי עם עגבניות שרי וגבינות
- קיש בטטה עם בצלים מקורמלים וגבינות
- קיש פטריות יער עם כרישה וגבינות
- קיש מנגולד וגבינות
לזניות
לזניית הפרימיום שלנו עשויה מפסטה טרייה
- לזנית גורמה ממולאת בראגו עגל עשיר – את הלזניה שלנו נחנו מכינים כמו בבולוניה. אנחנו מבשלים נתחי בשר עגל איכותי במשך 5 שעות, וממנו נוצרת המלית של הלזניה המדהימה שבה גם ערמונים וכמהין
- לזנית פטריות יער וכמהין עם בשמל פורצ’יני
- לזניה צמחונית עם בטטה, תרד וריקוטה
מנות שמתאימות לילדים
- מקרוני אנד צ’יז – מאפה פסטה ברוטב גבינהשילדים אוהבים (יש גם אפשרות ללא גלוטן)
- השניצלונים שלנו
- פיצה רומנה – ריבועי פיצה
- לזניית ילדים- גבינות, בשמל ורוטב עגבניות בלבד
מנות אחרות לחימום
- חגיגת ממולאים בסגנון יווני – סלקים, בצלים וקישואים קטנים ממולאים באורז וטלה עם רכז רימונים, לימון ושמן זית
- תפוחי אדמה אפויים עם עשבי תיבול
- פרגיות עם עור קריספי בברביקיו תפוחים ומייפל
- נתחי פרגית פריכים בזיגוג תפוזים עשיר
- פילה לברק עם ירקות בסגנון פרובנס
- פילה סלמון עם ציפוי פריך של חזרת ושמיר
- פילה סלמון אפוי בחמאת תפוזים וזעפרן
- קבב רומני משובח על פירה חצילים ועגבניות שרי צלויות
לחם
כל הלחמים שלנו נעשים בעבודת יד ונאפים בסמוך לאירוע
- פוקצ’ה שלנו עם כל מיני תוספות
- בריושים עשירים
- לחמניות עשבי תיבול עם שומשום
פטיפורים
אלה התכשיטים המתוקים שלנו שמגיעים מסודרים בצורה מרהיבה במגשים מפתים. הגשה זו מאפשרת לכל אחד לטעום כמה דברים קטנים בטעמים שונים. המלצה שלנו היא לקחת 4 קינוחי ביס + 2 קינוחים בכוס
קינוחי ביס קטנים יפים כמו תכשיטים שקל ונוח להגיש ולאכול
- קרם ברולה קטנטן בתוך טארטלט פילו עם מרמלדת תפוז
- מקרונים בעבודת יד – פריכים ונימוחים, כמ בפריז
- טראפלז משוקולד בלגי עם עם גרנד מרינייה ואגוזי לוז מקורמלים
- פחזניות קטנות עם קראמבל פריך ומוס נוגט / וניל
- טארטלט מתוק עם קרם פטיסייר ופירות טריים
- טארטלט קרם לימון עם מרנג שוויצרי
- בראוניז – קוביות עוגת שוקולד עשירה
- עוגות שוקולד עשירות עם מרציפן ודובדבן אמרנה
קינוחי מוס וקרם מוגשים בכוסות קטנות
- פרפה – (מוס קפוא) תות מפנק עם שטרויזל קקאו ודובדבן אמרנה
- פנקוטת קוקוס טבעונית עם שבבי קוקוס פריכים
- מלבי עם פירות העונה ופיסטוקים
- קרם לימון עם מרנג שוויצרי
- מוס לימון קטיפתי (אפשר גם טבעוני)
- טירמיסו קלאסי
שדרוגים נוספים לאירוע
עמדת פיצה פרונטלית – פיצות דקות ועבות נאפות לעיני האורחים עם תוספות שילדים אוהבים
עמדת המבורגר – קציצות בקר טרי בלחמניות טריות עם כל התוספות כולל רטבים מיוחדים וצ’יפס
תפריט השף - חלבי בלבד
חטיפים – פינגר פוד
החלק הכי אלגנטי ומרשים בתפריט: תכשיטי אוכל קטנטנים שנעשים בעבודת יד בסמוך לאירוע מא’ ועד-ת’.
החטיפים שלנו מושלמים גם בפה ולא רק בעין.
לבחירה 5 סוגים – במסגרת המודגשת, 5 בחירות המחמיאות האחת לשנייה.
- טארטלט פילו עם מוס חצילים גבינת עיזים, ועגבניות שרי קונפי
- סלסלאות קדאיף עם ריבת סלק ואגסים, גבינת סנט מור, ופיסטוק
- סביצ’ה דניס עם איולי מעושן על טארטלט מטורטיה פריכה
- מיני קיש עם קרם פטריות פורציני
- סלמון מעושן וגבינת בורסן בבצק פריך
- מיני מאפה בצק עלים עם כרישה, גבינת גאודה ומנגולד
- ספלוני מלפפון עם סלט בקר אסיאתי
- ספלוני מלפפון עם איקרה וקויאר אדום
- ענבים מצופים גבינת רוקפור ופיסטוק
- תפוחי אדמה ממולאים בסלט מקרל מעושן
מגשים
המגשים של השף בקופסה הם חלק מהמנה העיקרית של האירוע. הכל מיוצר אצלנו במטבח, טרי ומסודר באופן מרהיב
לבחירה 2-3 סוגי מגשים בהתאם לגודל האירוע
- האנטיפסטי שלנו- פלפלים קלויים וכבושים בתחמיץ, חצילים אפויים עם סילאן ולימון, בטטה אפוייה עם טימין, קישואים על הגריל ופטריות
- סלמון נורבגי טרי מאודה בציר ארומטי בליווי סלט שעועית ירוקה, עגבניות שרי צלויות (אפשר להמיר במנת סלמון חמה)
- סלמון מעושן עדין ואיכותי- מוגש עם בליני תפוחי אדמה וקרם פרש
- מגש דגי ים כבושים- אין דברים כאלה! שילוב נדיר של דגים טריים שאנחנו כובשים עם הדגים המלוחים הכי איכותיים שאפשר לקנות. לדוגמה: פורל, סלמון, אנשובי ופלמידה בכבישה ביתית לצד שמאלץ הרינג של לנדאו וסלט מקרל מעושן עם בצל כבוש
- מגש פלפלים קלויים וכבושים בתחמיץ עם לבנה בפאלו
- חצילים שרופים על להבה פתוחה עם טחינה לבנונית וסילאן
- מגש גבינות פרימיום מצרפת ומספרד כגון: ברי, סנט אגור, בורסן, סנט מור, ומנצ’גו
מגשים בתוספת תשלום
- טונה אדומה צרובה במרינדת מיסו, עם סלט אטריות שעועית אסיאתי
סלטים
התוספת למנה העיקרית. ברוב הסלטים אנחנו משלבים גם פחמימות
3-4 סוגי סלטים לבחירה. במסגרת המודגשת, 4 בחירות המחמיאות האחת לשנייה
- סלט סלק אפוי עם בורגול, מנגולד, גבינת פטה, תמרים, ושקדים מושחמים.
- סלט כרובית אפויה עם אורז אדום, עגבניות שרי צלויות וטחינה לבנונית
- סלט פנצנלה- עגבניות שרי מזנים שונים, לבבות חסה, קרוטונים, פלפלים קלויים וזיתי קלמטה
- סלט עלים ירוקים בוינגרט בלסמי לבן ואגוזים, עם גבינת מנצ’גו ואגסים ביין.
- סלט עלים ירוקים בויניגרט אגוזים עם גבינת בורסן וענבים
- סלט קיסר- לבבות חסה ערבית, קרוטוני בריוש, ויניגרט קיסר, פרמזן ותאנים צלויות
- סלט קינואה צבעונית עם דלורית אפויה ותרד, הכל מתובל בדבש לימון ופפריקה מעושנת
- סלט עדשים שחורות עם דלורית ופקאנים
- סלט קולסלאו (כרוב וגזר) חגיגי עם תפוחים וחמוציות
- סלט תפוחי אדמה עם מלפפון בכבישה בייתית ואפונה עדינה
- סלט ים תיכוני חגיגי- עגבניות מסוגים שונים, מלפפונים, זיתים, גבינת פטה כבשים, ובצל סגול עם סומק
סלטים בתוספת תשלום
- סלט קולסלאו (כרוב וגזר) אסיאתי עם פטריות שיטאקה ושרימפס
- סלט ירקות ירוקים צרובים על ברזל לוהט עם פטריות כבושות- משתנה לפי זמינות הירקות- ברוקולי, אספרגוס, אפונת שלג, שעועית ירוקה וכו..
מנות שמחממים באירוע
קישים: כשגרתי בפריז היה ליד ביתי בית קפה שכונתי. את השם שלו אני כבר לא זוכר, אבל את הקיש שהגישו שם אני לא אשכח. את הקישים של השף בקופסה אנחנו עושים עם בצק מחמאה צרפתית, והוא יוצא דק, פריך ונימוח. המילוי עשיר ועבה עם ירקות, שמנת וגבינות איכותיות.
- קיש ברוקולי עם עגבניות שרי וגבינות.
- קיש בטטה עם בצלים מקורמלים וגבינות
- קיש פטריות יער עם כרישה וגבינות
- קיש מנגולד וגבינות
לזניות
- לזניית פטריות יער עם בשמל פורצ’יני
- לזנייה צמחונית עם בטטה תרד וריקוטה
מנות שמתאימות לילדים
- מקרוני אנד ציז- מאפה פסטה ברוטב גבינה שילדים אוהבים (יש גם אפשרות ללא גלוטן)
- פיצה רומנה- ריבועי פיצה
- לזניית ילדים- גבינות, בשמל ורוטב עגבניות בלבד
מנות אחרות לחימום:
- חגיגת ממולאים טבענית בסגנון יווני- סלקים, בצלים, וקישואים קטנים ממולאים באורז ועדשים עם רכז רימונים, לימון ושמן זית
- תפוחי אדמה אפויים עם עשבי תיבול
מנות בתוספת תשלום
- פילה לברק עם ירקות בסגנון פרובנס
- פילה סלמון עם ציפוי פריך של חזרת ושמיר
- פילה סלמון אפוי בחמאת תפוזים וזעפרן
לחם
כל הלחמים שלנו נעשים בעבודת יד ונאפים בסמוך לאירוע.
לבחירה 2 סוגים
- פוקצ’ה שלנו עם כל מיני תוספות
- בריושים עשירים
- לחמניות עשבי תיבול עם סומסום
פטיפורים
אלה התכשיטים המתוקים שלנו שמגיעים מסודרים בצורה מרהיבה במגשים מפתים. הגשה זו מאפשרת לכל אחד לטעום כמה דברים קטנים בטעמים שונים. ההמלצה שלנו היא לקחת 3 קינוחי ביס + קינוח כוס אחד. במסגרות המודגשות, 4 בחירות המחמיאות האחת לשנייה
קינוחי ביס קטנים יפים כמו תכשיטים שקל ונוח להגיש ולאכול
- קרם ברולה קטנטן בתוך טארטלט פילו עם מרמלדת תפוז
- מקרונים בעבודת יד- פריכים ונימוחים, כמו בפריז
- טראפלס משוקולד בלגי עם גרנד מרינייה ואגוזי לוז מקורמלים
- פחזניות קטנות עם קראמבל פריך ומוס נוגט/ וניל
- טארטלט מתוק עם קרם פטיסייר ופירות טריים
- טארטלט קרם לימון עם מרנג שוויצרי
- בראוניז- קוביות עוגת שוקולד עשירה
- עוגות שוקולד עשירות עם מרציפן ודובדבן אמרנה
קינוחי מוס וקרם מוגשים בכוסות קטנות
- פרפה (מוס קפוא) תות מפנק עם שטרויזל קקאו ודובדבן אמרנה
- פנקוטת קוקוס טבעונית עם שבבי קוקוס פריכים
- מלבי עם פירות העונה ופיסטוקים
- קרם לימון עם מרנג שוויצרי
קינוחים בתוספת תשלום
- מוס שוקולד קטיפתי (אפשר גם טבעוני)
- טירמיסו קלאסי
שדרוגים נוספים לאירוע
עמדת פיצה פרונטלית –פיצות דקות ועבות נאפות לעיני האורחים עם תוספות שילדים ומבוגרים אוהבים
תפריט השף פרימיום - חלבי בלבד
חטיפים – פינגר פוד
חלק הכי אלגנטי ומרשים בתפריט: תכשיטי אוכל קטנטנים שנעשים בעבודת יד בסמוך לאירוע מא’ ועד ת’. החטיפים שלנו מלמים גם בפה ולא רק בעין
לבחירה 7 סוגים
- טארטלט פילו עם מוס חצילים גבינת עיזים, ועגבניות שרי קונפי
- סלסלאות קדאיף עם ריבת סלק ואגסים, גבינת סנט מור, פיסטוק
- סביצ’ה דניס עם איולי מעושן על טארטלט מטורטיה פריכה
- מיני קיש עם קרם פטריות פוצ’יני
- סלמון מעושן וגבינת בורסן בבצק פריך
- מיני מאפה בצק עלים עם כרישה, גבינת גאודה ומנגולד
- ספלני מלפפון עם סלט בקר אסיאתי
- ספלוני מלפפון עם איקרה וקויאר אדום
- ענבים מצופים גבינת רוקפור ופיסטוק
- תפוחי אדמה ממולאים בסלט מקרל מעושן
מגשים
המגשים שלנו הם חלק מהמנה העיקרית של האירוע. הכל מיוצר אצלנו במטבח טרי ומסודר באופן מרהיב
לבחירה 3-5 סוגי מגשים בהתאם לגודל האירוע
- האנטיפסטי שלנו – פלפלים קלויים וכבושים בתחמיץ, חצילים אפויים עם סילאן ולימון, בטטה אפויה עם טימין, קישואים על הגריל ופטריות
- סלמון נורבגי טרי מאודה בציר ארומתי ביווי סלט שעועית ירוקה, עגבניות שרי צלויות (אפשר להמיר במנת סלמון חמה)
- סלמון מעושן עדין ואיכותי – מוגש עם בליני תפוחי אדמה וקרם פרש
- מגש דגי ים כבושים – אין דברים כאלה! שילוב נדיר של דגים טריים שאנחנו כובשים עם הדגים המלוחים הכי איכותיים שאפשר לקנות. לדוגמה: פורל, סלמון, אנשובי ופלמידה בכבישה ביתית לצד שמאלץ הרינג של לנדאו וסלט מקרל מעושן עם בצל כבוש
- מגש פלפלים קלויים וכבושים בתחמיץ עם לבנה בפאלו
- מגש גבינות פרימיום מצרפת ומספרד כגון: ברי, סנט אגור, בורסן, סנט מור, ומנצ’גו
- חצילים שרופים על להבה פתוחה עם טחינה לבנונית וסילאן תמרים
מיוחדים
- טונה אדומה צרובה במרינדת מיסו, עם סלט אטריות שעועית אסיאתי
סלטים
התוספת למנה עיקרית. ברב הסלטים אנחנו משלבים גם פחמימות
3-5 סוגי סלטים לבחירה
- סלט סלק אפוי עם בורגול, מנגולד, גבינת פטה, תמרים ושקדים מושחמים
- סלט כרובית אפויה עם אורז אדום, עגבניות שרי צלוית וטחינה לבבנונית
- סלט פנצנלה – עגבניות שרי מזנים נים, לבבות חסה, קרוטונים, פלפלים קלויים וזיתי קלמטה
- סלט עלים ירוקים בויניגרט בלסמי לבן ואגוזים, עם גבינת מנצ’נגו ואגסים ביין
- סלט עלים ירוקים בויניגרט אגוזים עם גבינת בורסן וענבים
- סלט קיסר – לבבות חסה ערבית, קרוטוני בריוש, ויניגרט קיסר, פרמזן ותאנים צלויות
- סלט קינואה צבעונית עם דלורית אפויה ותרד, הכל מתובל בדסש לימון ופפריקה מעושנת
- סלט עדשים שחורות עם דלורית ופקאנים
- סלט קולסלאו (כרוב וגזר) חגיגי עם תפוחים וחמוציות
- סלט תפוחי אדמה עם מלפפון בכבישה ביתית ואפונה עדינה
- סלט ים תיכוני חגיגי- עגבניות מסוגים שונים, מלפפונים, זיתים, גבינת פטה כבשים, ובצל סגול עם סומק
מיוחדים
- סלט ירקות ירוקים צרובים על ברזל לוהט עם פטריות כבושות – משתנה לפי זמינות הירקות – ברוקולי, אספרגוס, אפונת שלג, שעועית ירוקה וכו’..
מנות שמחממים באירוע
קישים: כשגרתי בפריז היה ליד ביתי בית קפה שכונתי. את השם שלו אני כבר לא זוכר, אבל את הקיש שהגישו שם אני לא אשכח. את הקישים של השף בקופסה אנחנו עושים עם בצק מחמאה צרפתית והוא יוצא דק, פריך ונימוח. המילוי עשיר ועבה עם ירקות, שמנת וגבינות איכותיות
- קיש ברוקולי עם עגבניות שרי וגבינות
- קיש בטטה עם בצלים מקורמלים וגבינות
- קיש פטריות יער עם כרישה וגבינות
- קיש מנגולד וגבינות
לזניות
לזניית הפרימיום שלנו עשויה מפסטה טרייה
- לזנית פטריות יער וכמהין עם בשמל פורצ’יני
- לזניה צמחונית עם בטטה, תרד וריקוטה
מנות שמתאימות לילדים
- מקרוני אנד צ’יז – מאפה פסטה ברוטב גבינה שילדים אוהבים (יש גם אפשרות ללא גלוטן)
- פיצה רומנה – ריבועי פיצה
- לזניית ילדים- גבינות, בשמל ורוטב עגבניות בלבד
מנות אחרות לחימום
- חגיגת ממולאים בסגנון יווני – סלקים, בצלים וקישואים קטנים ממולאים באורז וטלה עם רכז רימונים, לימון ושמן זית
- תפוחי אדמה אפויים עם עשבי תיבול
- פילה לברק עם ירקות בסגנון פרובנס
- פילה סלמון עם ציפוי פריך של חזרת ושמיר
- פילה סלמון אפוי בחמאת תפוזים וזעפרן
לחם
כל הלחמים שלנו נעשים בעבודת יד ונאפים בסמוך לאירוע
- פוקצ’ה שלנו עם כל מיני תוספות
- בריושים עשירים
- לחמניות עשבי תיבול עם שומשום
פטיפורים
אלה התכשיטים המתוקים שלנו שמגיעים מסודרים בצורה מרהיבה במגשים מפתים. הגשה זו מאפשרת לכל אחד לטעום כמה דברים קטנים בטעמים שונים. המלצה שלנו היא לקחת 4 קינוחי ביס + 2 קינוחים בכוס
קינוחי ביס קטנים יפים כמו תכשיטים שקל ונוח להגיש ולאכול
- קרם ברולה קטנטן בתוך טארטלט פילו עם מרמלדת תפוז
- מקרונים בעבודת יד – פריכים ונימוחים, כמ בפריז
- טראפלז משוקולד בלגי עם עם גרנד מרינייה ואגוזי לוז מקורמלים
- פחזניות קטנות עם קראמבל פריך ומוס נוגט / וניל
- טארטלט מתוק עם קרם פטיסייר ופירות טריים
- טארטלט קרם לימון עם מרנג שוויצרי
- בראוניז – קוביות עוגת שוקולד עשירה
- עוגות שוקולד עשירות עם מרציפן ודובדבן אמרנה
קינוחי מוס וקרם מוגשים בכוסות קטנות
- פרפה – (מוס קפוא) תות מפנק עם שטרויזל קקאו ודובדבן אמרנה
- פנקוטת קוקוס טבעונית עם שבבי קוקוס פריכים
- מלבי עם פירות העונה ופיסטוקים
- קרם לימון עם מרנג שוויצרי
- מוס לימון קטיפתי (אפשר גם טבעוני)
- טירמיסו קלאסי
שדרוגים נוספים לאירוע
עמדת פיצה פרונטלית – פיצות דקות ועבות נאפות לעיני האורחים עם תוספות שילדים אוהבים
תפריט משפחתי
תפריט מכובד מגוון ומשביע
מתאים לאירוע באווירה משפחתית
140-170 ש”ח לאורח
באירועים של יותר מ-20 אורחים
תפריט השף
תפריט מרשים ועשיר מאוד, קונספט שלוטש ביותר מ-2000 אירועים
על תפריט זה ישנה אחריות כספית להתלהבות האורחים שלך
180-220 ש”ח לאורח
באירועים של יותר מ-20 אורחים
תפריט השף פרימיום
הטופ של הטופ
תפריט מאוד מרשים
שפע אדיר, חומרי גלם יוקרתיים
שילוב מנות מתוחכמות לצד מנות פופולריות
אפשרות לנוכחות שף באירוע
230-300 ש”ח לאורח
באירועים של יותר מ-20 אורחים
אנחנו רוצים לשמוע על האירוע שלך. התקשרו עוד היום לברר פניות בתאריך האירוע שלכם. בשיחת ייעוץ אישית – חינם וללא כל התחייבות – נבדוק יחד אם השף בקופסה הוא הפתרון המתאים לאירוע בר/בת מצווה מושלם עבורך.