לסינים אמנם אין את הדילמה למה להתחפש השנה בפורים, אבל להפוך גזר לרשת של דג (שעשוי מצנון), זה משהו שלא הייתי מדמיינת לעשות, גם בסוכות. הרי לפניכם- הדג הצמחוני הראשון. קצת מיומנויות סכין לא יזיקו, אפילו אם את לא ג'קי צ'אן.

הספר הגיע אלי מסין, אך הוא מכיל תרגום של כל מתכון לאנגלית, ממש כמו מסעדה סינית לתיירים. יש בספר מדריך מקיף לגילוף ירקות, והסבר כיצד להפוך אותם לקישוטים מעוררי הפרעות אכילה. חוץ מזה יש פה גם מדריך להכנת פרח מחצי כליה של חזיר וטווס מביצים מיושנות ושחורות בנות מאה שנה.

עוד בהמשך, פורים שמח!

תחפושת של דג